East of the Sun, West of the Moon

2005/8/4

Klasgenoten S.S.G.

Filed under: — Erwin @ 11:59 am

Waar gaat dit over

Een tijdje geleden besloot ik dat het tijd was om eens op zoek te gaan naar mijn oud (Atheneum) klasgenoten, om te beginnen op het internet, aangezien een paar emailtjes heen en weer sturen sneller en (mijns inziens) handiger is dan reguliere post.

Dit besluit was in ieder geval deels geïnspireerd doordat één van die oud klasgenoten (Greet Andringa) mij via www.schoolbank.nl had gevonden.

Helaas is het zo dat niet iedereen een naam heeft die, wanneer je het aan een zoek-machine voert, gelijk een paar relevante URLs geeft, dus op een gegeven moment zal ik (of iemand anders) het toch op de oude vertrouwde manier moeten gaan doen, namelijk door uit te zoeken of de ouders van de nog niet gevonden klasgenoten nog op het oude adres wonen.

De groep waar ik specifiek naar op zoek ben is de Atheneum examenklas van 1989 aan de Stedelijke Scholengemeenschap (het S.S.G.) te Leeuwarden. Deze school is nu een onderdeel van de Piter Jelles Openbare Scholengemeenschap.

De huidige status

Op het moment dat ik dit schrijf heb ik het contact hernieuwd met 30 klasgenoten; Met twee was dat contact er alweer/nog. Een overzicht van de groep kan je hier vinden.

Natuurlijk zijn er nog genoeg over die we nog moeten vinden. Een overzichtje van alle 90 namen (en gezichten in de meeste gevallen) kan je hier vinden.

Herken je iemand

Als één of meer van de gezichten je bekend voorkomen — het is bijvoorbeeld een vriend(in), familie, of collega of zo — en je ziet dat de persoon nog niet op de lijst van gevonden personen staat, dan hou ik mij aanbevolen voor enige informatie die kan leiden tot het hernieuwd contact. Dus als dat het geval is, stuur me een berichtje via dit formulier. Bij voorbaat dank!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress